Victor Two

Aviation

010203

Bestel nu je Cadeaubon!

Cadeaubon

 

Luchtdopen 2020

Een overzicht van de luchtdopen 2020, vind je hier.

Acties !

Acties worden regelmatig op de website en/of FB geplaatst. Aarzel niet en vraag ernaar via contact

Contact Gegevens

V2 AVIATION
Dennenlaan 23
9320 Erembodegem

Tel: 0475/349228 (Stef)

E-mail: info@v2aviation.be
BTW BE0719.172.153

We staan op de boatshow in Gent van 05 tem 09 Feb 2020 en geven beursprijzen. Deze beursprijzen blijven geldig tot eind februari.

 

 

Helicopters halen hedendaags steeds meer de media.
Niet alleen meer als geduchte oorlogsmachine, maar ook ten dienste van de bevolking bij onderandere noodinterventies,veiligheidsoperaties, reddingsacties, enz...

Misschien denk je wel eens vliegen is vliegen, maar niets is minder waar.Een helicoptervlucht blijft altijd een ervaring die een diepe indruk nalaat bij de passagier.
Niet alleen door de duidelijke veelzijdigheid en vliegtechnische mogelijkheden, maar ook door de mechanische en aerodynamische spitsvondigheid die deze machine vliegbaar maakt.

Een helicopter besturen vraagt dan ook veel meer fijnheid en stuurtechnische vaardigheid van een piloot dan de meeste vliegtuigen.
Het geheel van deze spitstechnologie en het vele onderhoud en technische controles zorgen er echter ook voor dat helicoptervliegen een heel dure aangelegenheid is en dat deze ervaringaan weinigen besteed is.
Daarvoor is deze organisatie de ideale kans om op een goedkope manier een vlucht boven eigen streek mee te maken.
De vluchten worden uitgevoerd met een "Bell 206 Jetranger".
Dit is een 5-persoons helicopter, die zijn oorsprong gevonden heeft in de Vietnamoorlog, maar steeds verder ontwikkeld is door de Amerikaanse Bell Textron Company, en nu de meestgebruikte turbinehelicopter ter wereld is.

Voor bedrijven of voor hen die net iets meer willen zijn VIP-vluchten te verkrijgen die als relatiegeschenk kunnen gefactureerd worden.
Deze VIP-passagiers krijgen een langere vlucht aangeboden en enkele glaasjes champagne. Deze kaarten moeten gereserveerd worden.